GIGABYTE
 
|
Where to buy
 
Miért USB 3.0?
 
Vezető az USB3.0 alaplapokban
Lépjen be a SuperSpeed világába már ma a GIGABYTE-tal
 

A GIGABYTE USB 3.0 alaplapok újradefiniálják a nagyteljesítményű számítógépek mércéit a legújabb adatátviteli szabványok alkalmazásával. Újból megfelelve a cég mottójának - Leader in Motherboard Innovation, azaz Vezető az Alaplap-fejlesztésben - a GIGABYTE USB 3.0 alaplapok elképesztő sebességű adatátvitelre képesek a fedélzeti NEC SuperSpeed USB 3.0 lapkával.

Az NEC Electronics USB 3.0 vezérlője akár 10x nagyobb sebességre képes, mint az előd USB 2.0. Ehhez nagyban hozzájárul az USB 3.0 dual-simplex adatátviteli eljárása - ezen képességekkel a GIGABYTE USB 3.0 alaplapok tökéletes párt alkotnak a SuperSpeed kapuval felszerelt eszközökkel: például digitális kamerákkal, tévékkel, DVD felvevőkkel.

Az adatátviteli sebesség megnövekedésével a felhasználók még nagyobb fejlődésnek lehetnek szemtanúi. A GIGABYTE más, USB 3.0 eszközöket gyártó cégekkel szorosan együttműködve fejleszti termékeit, ezzel garantálva a megfelelő kompatibilitást és funkcionalitást ezen modern, de egyben energia-takarékos rendszerek esetében.

 
Flash demo
 
  Világelső USB 3.0 logó minősítésű chip a NEC-től
 
Az újgenerációs NEC SuperSpeed USB 3.0 interfésszel akár 10x-es sebesség érhető el - ez többekközt a PC és az USB eszközök között felépülő dual-simplex kapcsolatnak köszönhető.
 
Gyorsabb adatátvitel
25GB-os HD film átmásolása
 
alacsonyabb jobb
  70 mp
 
 
13.9 p
(834 mp)
   
 
USB 3.0 USB 2.0
 
Magasabb átviteli hatékonyság
   
   
    Dual Simplex
   
   
 
  Egyszerre két irányban
 
USB 3.0 eszköz              
   
      USB 3.0 PC
Az USB eszköz és a PC között fennálló kapcsolat kétirányú. Az adatok küldésére és fogadására egy adott időpillanatban egyszerre is lehetőség van, ezzel jelentősen javul az átvitel hatékonysága.
  USB 2.0
Félduplex átvitel
   
   
 
  Egyszerre csak egy iránygba
 
USB 2.0 eszköz                
   
              USB 2.0 PC  
   
Az adatátvitel adott időpillanatban csak egy irányban működik.
Flash demo
  Verhetetlen kompatibilitás a 3x USB power boosttal
 
A GIGABYTE 3x USB Power Boost funkciója verhetetlen kompatibilitást és megbízhatóságot nyújt az USB eszközöknek, különösképp a külső tárolóknak, optikai meghajtóknak. A nagyobb rendelkezésre álló tápteljesítmény segítségével a két USB port helyett egy is elegendő az eszközök üzemeltetéséhez, ezzel is több csatolót felszabadítva a további eszközök részére.
 
*A 3x USB Power Boost USB 2.0 csatolókon csak bizonyos modelleken elérhető.
Részletes információ a témában a termékek csomagolásán, illetve a GIGABYTE hivatalosweboldalán érhető el.
 
TOP
 
 
Az itt szereplő szöveges anyagok, álló- és mozgóképek, valamint minden egyéb szellemi termékek korlátozás nélkül a GIGA-BYTE TECHNOLOGY CO., LTD tulajdonát képezik. Ezek engedély nélküli egészében, vagy részben történő felhasználása tiltott.